Ресурси

Віртуальний ігрополіс

Привіт! А чи знаєш ти, що на нашій мапі з’явилось нове місто? Якщо ти любиш мандрувати, грати, пізнавати цікавий світ – мерщій за нами, до незвичайного віртуального ігрополісу! Цікаві ігри, пригоди, несподівані зустрічі, таємничі історії – поринай в світ ігор, якими захоплюються діти і дорослі в США, а також  вивчай англійську із задоволенням!

1. 4-D CityscapeNew York CityPuzzle

 

Наша довідка:       4Д-пазли  це набір тривимірних деталей, при складанні яких тільки певним чином і в потрібному порядку виходить об’ємна модель.

 Бажаєшь побудувати місто? А якщо це місто – найяскравіше в США? А поринути в історію? Думаю – так. Тоді ця гра – для тебе!

Пазл 4D відтворює одну з найвідоміших у світі моделей міської архітектури – Манхеттен не тільки в 3-х просторових вимірах, але і в четвертому – Часу, охоплюючи період забудови мегаполіса протягом 200-х-сот років. Пазл містить понад 700 деталей, з яких 120 – моделі будівель, виконані з пластика.

Пазл містить такі моделі світової архітектури як Статуя Свободи, будівля ООН. Хмарочоси кріпляться в спеціальні отвори в 2D деталях, з яких збирається карта вулиць Манхеттена і островів. У тебе є унікальна можливість дізнатися, як місто розвивалось і розвивається, дослідити історію будівель та архітектурних стилів, відкрити для себе найяскравіші моменти в історії США! А ще ця гра ідеально підходить для того щоб грати з друзями. Якщо ти допитливий і сумлінний – вперед!

Майстер-клас

Ласкаво просимо до Нью-Йорку 

Мандрувати вулицями, скверами, майданами  Нью-Йорку можна тут (вебкамери міста).

Пропонуємо помилуватися цим величним містом, зібравши пазли   онлайн (натисніть на картинки):

2. 3D Puzzle The White House

Напевно ти чув  про  Білий Дім? Так, це славнозвісна резиденція Президента США. Мабуть, ти бажав би побувати там? А в тебе з’явилась така можливість! Завдяки грі, яка є в нашому центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів».

“Білий Дм” – унікальний 3D-пазл, з яким можна грати як вдома, так і на вулиці. Досить просто з’єднати елементи пазла за схемою, і ти отримаєш об’ємну модель Білого Дому.

Майстер клас зі збирання гри.

Збери пазли онлайн «Білий Дім».   

А ось і цікавинка для тебе! Хочеш прогулятись кімнатами Білого Дому?  Ти сам можеш керувати маршрутом і розгледіти все навколо!   Здійсни  віртуальну прогулянку по Білому Дому – враження будуть незабутніми!

3. International Playthings Great States: Test your Knowledge of states Landmark, Locations and Capitals

У якому часовому поясі знаходяться Гавайї? Скільки штатів в США? Що найцікавіше у кожному штаті? 100 карт гри містять інформацію про кожний штат, про найбільше місто в державі, географічне положення, а також деякі цікаві дрібниці.  Гра містить більш 400 питань на які ти повинен відповісти! У пошуках відповідей, ти ознайомишся з географією країни.

Все про штати США.

Збери різнокольорові онлайн –пазли «Штати США» (натисніть на картинки):



Подорож до США задовольнить навіть найдосвідченішого туриста! Це країна неосяжних розмірів і безмежних можливостей:

4. SCRABBLE: every words a winner

В цю гру грають мільйони людей у всьому світі! Це настільна гра, в яку можуть грати від 2 до 4 осіб, викладаючи слова з наявних букв. У США і багатьох країнах Європи проводяться регулярні чемпіонати зі SCRABBLE. Якщо ти хочеш краще пізнати англійську мову – ця гра для тебе!

З грою ознайомся тут.

Як грати можна ознайомитись тут.

 І, нарешті, зіграй в SCRABBLE онлайн! Тобі сподобається! (натисніть на картинку):

ffffff

 

5. Bananagrams

  

Ця гра – лідер продажу  2011 року (за версією сайту Amazon.com). Настільна гра від компанії Winning Moves. Принцип гри заснований на складанні слів з наявних літер. Відмінна гра для того, щоб поспілкуватись з друзями, сім’єю! А ще, це найкращий засіб вивчення англійської мови.

Все про гру:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bananagrams

Офіційний сайт гри.

Як грати можна ознайомитись тут.

А тут гра онлайн.


6. Clue – 1949 The Classic Edition

Безумовно, ти захоплюєшся детективами. Тоді ця гра – для тебе!  Їй виповнилося понад 60 років! У гру-детектив Cluedo (назву перекладають як “Доказ” і вона також відома під назвою “Clue”) грають вже давно. Тепер з цією грою можеш ознайомитися і ти. На деякий час станеш детективом і зможеш розплутати клубок загадкових подій! Для цього лише потрібно мати логічне мислення і друзів, які складуть тобі кампанію.

Все про гру.

Як грати ознайомитись можна тут.

Чудова колекція детективних ігор! Відчуй себе Пуаре, або Місіс Марпл. Грай, розслідуй, вивчай дедуктивний метод:

 

Всі ці ігри були отримані в дар від Посольства США в Україні і знаходяться в центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» в нашій бібліотеці!

Чекаємо на тебе!

Пізнавай світ граючи!

Твоїми помічниками стануть книги нашого центру:

 

Cottеr K. New York  [Текст] / Cottеr K. – USA : Children`s Press, 2002. – 80 р. – (From sea to shining sea)

Ця книга стане для тебе чудовим доповненням до гри. За її допомогою ти зможеш краще дізнатись про Нью-Йорк, його історію, традиції, архітектуру.

Grace C. The White House [Текст].-New York: Scholastic nonfiction, 2002.-144p.

Незвичайна книга – подорож кімнатами Білого Дому з яскравими ілюстраціями!

Мандруй по всіх штатах США! Ти пізнаєш багато цікавого і знайдеш відповіді на багато запитань! Ці книги розповідають про культуру, історію, людей, навколишнє середовище, географічні особливості  та ін. (на з книги описание)

Rubel D.  Atlas of theUnited States[Текст] / Rubel D. – New York : Scholastic Reference, 2003. – 144 р. : il.

Petersen C., Petersen D. United States of  America [Текст] / Petersen C., Petersen D. – New York : Children`s Press, 2001. – 48 р. – (A true book)

Hintz  M.    United States of America [Текст] / Hints M. – Usa : Children`s Press, 2004. – 144 р. – (Tnchantmen of the world. Second series)

Книги з серії «From sea to shining sea» розкажуть про кожний штат докладніше.  Яскраві, ілюстровані книги допоможуть тобі отримати чудові враження від мандрівки штатами США!

Leotta J.    Massachusetts [Текст] / Leotta J. – USA : Children`s Press, 2001. – 80  р. – (From sea to shining sea)

Miller A.  Colorado [Текст] / Miller A. – USA : Children`s Press, 2002. – 80 р. – (From sea to shining sea)

Furman E. Washington,D.C.[Текст] / Furman E. – USA : Children`s Press, 2002. – 80  р. – (From sea to shining sea)

В цих книгах ти знайдеш більш 200 завдань і навчальних ігор, спрямованих на вироблення навичок спілкування англійською мовою. Прочитавши ці книги, ти переконаєшся,  граматика – це весело! А ще-це чудова можливість покращити свою англійську!

Woodwark W.S.          Fun with grammar [Текст] / Woodwark W.S. – New York : Prentice Hall Regents, 1997. – 354 р.

Maurer , J.          An  EFL Course for Real communication:Teacher`s edition. Basic [Текст] / J. Maurer , I.Schoenberg. -New York: Longman, 1999. – 154 p. – (True colors) (+2 a/cassette)


«Планшетники» наступають!

IPad, E-book – тільки нещодавно з цими дівайсами ми могли ознайомитися лише в Інтернет. Але сьогодні завдяки Посольству США в Україні, користувачі нашої бібліотеки мають можливість оцінити всі їх переваги.
Підлітки залюбки використовують їх для роботи в Інтернет та з електронною поштою, перегляду фотографій і відео, прослуховування музики, ігор, читання книг і багато чого іншого. Все це стало набагато простіше і цікавіше – тільки дотиками. Екран Multi-Touch з неймовірною швидкістю реакції.

А ще:

IPad – це революційний пристрій на межі фантастики з безліччю можливостей. Його легко можуть використовувати люди з обмеженою мобільністю.
IPad – це весь світ на долоні. Торкнувшись екрану, можна розглянути обрану вулицю або місцевість. А також знайти найближчі визначні пам’ятки і дізнатися, як до них проїхати.
IPad – це нова можливість в спілкуванні. Відеодзвінок з IPad забезпечує справжній ефект присутності. Один дотик – і ви розмовляєте з друзями, близькими.
IPad – це можливість розвинути в собі творчі здібності, створювати власні фільми, грати на сенсорних інструментах таких як гітара, клавішні, ударні і синтезатори, тільки дотиками.
IPad – це нові можливості для навчання – як у школі, так і за її межами. Інтерактивні уроки, допомога при запам’ятовуванні, методики підвищення ефективності навчання – кожен знайде для себе щось корисне.
Ми вас переконали, що це цікаво? Тоді, мерщій до бібліотеки – за новими можливостями!
А ми ще раз дякуємо Посольству США в Україні, тому що в нас є не тільки планшетники, але і ноутбуки, комп’ютери, WiFi – інтернет. Всім цим читачі можуть скористатися в нашому центрі. Чекаємо на вас!

 

7s коментарів

7 thoughts on “Ресурси

  1. Дуже сучасна атмосфера у вас – приємно коли люди йдуть у ногу з віком. Діти повинни не відставати – і це можливо благодаря Вашому колективу.

  2. Дуже цікаві ігри ви знайшли – і я і моя донечка гралися.я і не гадала що ігри можуть бути пізнавальні. особлива сподобалися пазли про штати. Вставляєш штат і його назву можна дізнатися.Супер!

  3. Сповіщення: Святковий хронограф | Віконце в Америку

Залишити коментар