Про нас

Вікно в Америку для майбутніх лідерів

     Любі друзі! Запрошуємо вас зазирнути в «Вікно в Америку для майбутніх лідерів»! Це інформаційний центр для учнів, студентів і викладачів англійської мови, географії, історії. У нашому центрі можна одержати актуальну та вичерпну інформацію про США: правову систему, політичне та суспільне життя, економіку та бізнес, культуру та освіту, географію, окремих штатах та містах, людях, які там мешкають. Література центра унікальна і має величезну інформаційну цінність – адже хто найкраще розповість нам про Америку, як не самі американці.

В рамках центру створені: тінейджер–клуб «Hello, America», «Педагогічний ноутбук» (консультаційно–інформаційна служба для педагогів, «English–club».

Проект “Вікно в Америку” в Україні реалізується Відділом з питань преси, освіти і культури Посольства США, зокрема, співробітниками Центра інформаційних ресурсів. Місією проекту є сприяння взаєморозумінню між двома народами – американським і українським, а також поповнення фондів бібліотек англомовними виданнями.

Велика частина матеріалів – це англомовні довідники, книги, брошури, але є також аудіокасети і DVD-диски, які, сподіваємося, зацікавлять кіноманів – адже це відеоколекція класики американського кіно різних років: «Амадей», «Таксист», «Кінг-Конг», фільми за участю Чарлі Чапліна, «Кримінальне чтиво» і багато інших.

Запрошуємо всіх бажаючих на сторінку нашого сайту, і сподіваємось, він стане справжнім «вікном» у світ взаєморозуміння, цікавого спілкування й інформації без кордонів.

Керівник центру Базиленко І. І.

Залишити коментар

Залишити коментар