Нанопокоління тінів

Привіт всім! Нещодавно в нашому Центрі з’явилися настільні ігри. Мерщій до нас весело проводити час. Ми впевнені, що вам не доведеться нудьгувати! Багато ваших друзів вже ходять до нас, приходьте  і Ви! Ми чекаємо на Вас!

А ми ще раз дякуємо Посольству США в Україні, тому що в нас є ігри, книги, комп’ютери, IPad –и. Всім цим читачі можуть скористатися в нашому центрі. Чекаємо на вас!

Ура! Коло наших друзів зростає!

Наші тіни активно спілкуються з однолітками з інших міст через аську та скайп.

А нещодавно на зв’язок з нами вийшли тіни – читачі дитячої бібліотеки міста Севастополя! Тема була, як завжди, «книжкова» – обговорення роману М.Твена «Том Сойер», але нудьгувати ніхто не збирався! Тому що наш чат змінив формат і перетворився на web-конференцію. Учасники вже не обмінювались месіджами, а спілкувались он-лайн. Нагадуємо, що наш центр отримав чудові пристрої для цього-ноутбуки і Ipadи.

Тінейджери активно готували питання. Виявилося, що, навіть, якщо ти дуже уважно читаєш книгу, неможливо запам’ятати абсолютно всі дрібниці. По закінченні літературних баталій тинейджери активно спілкувалися на хвилюючі їх теми.
Наразі планується новий відеочат «Як проводять Новий рік у різних країнах». Всім, хто має бажання цікаво і корисно провести час, а може й знайти друзів в іншому місті – звертайтесь до нашого центру.

Вітаємо нанопокоління тінейджерів!

Ви звернули увагу? Ми переїхали! Тепер будемо з вами зустрічатися на сторінках власного блогу. Читайте наші новини, коментуйте, спілкуйтесь! А ми продовжуємо розповідати про пригоди нашого тін-клубу.

Напевно всім подобається мандрувати. Так? Саме така мандрівка до курортів США відбулася нещодавно. А почалась вона з головного курорту Флоріди – Майамі. І ось, що ми дізнались…

Майамі відкрила жінка – випадок унікальний. Джулія Датоло з Клівленда після смерті чоловіка вирішила почати життя спочатку. Завантажила нехитрим скарбом візок і вирушила на південь на пошуки «блаженного життя». Там, чула вона, «вічне літо». Там – апельсини, а Джулія їх обожнювала. У 1891 році за 40 доларів вона придбала маєток, яке назвала Майамі.

І завдяки випадку, Майамі став одним із відомих та улюблених курортів не тільки американців. Майямі – це місце, де можно зустріти багато знаменитостей. Це місто розкішних ресторанів, хмарочосів та затишних кафе, парків та пляжів.

Якщо ви мрієте про екзотику, то Гавайські острови – це ідеальний вибір. Саме така була наступна зупинка нашої подорожі. Захоплюючі пригоди, нові враження, і чарівна магія природи райського куточка – це втілення мрії про ідеальний відпочинок багатьох туристів. Навіть назва Гаваї злітає з язика, як легкий тропічний вітерець.

Америка багата на різні курорти, як пляжні, так і гірськолижні. Такі як Аспен та Сноумасс. Ми також побували на них. Це були незабутні враження!

Отже, ми разом з нашими тінейджерами відвідали декілька курортів США, і дізналися багато нового для себе. Якщо коли-небудь ви в реальності потрапите в ці місця, то обов’язково згадаєте нашу віртуальну подорож.

Після медіамандрівки наші майбутні лідери поділилися своїми думками та мріями про відпочинок. Як завжди це було англійською і дуже артистично.

А у вас є заповітна мрія про романтичні, небезпечні та захоплюючи пригоди і мандрівки? Тоді вирушайте до нас за цікавими книжками, які знаходяться в нашому центрі і які занурять вас в світ дивовижних місць та мандрів.

Somervill B.
Florida [Текст] / Somervill B. – USA : Children`s Press, 2001. – 80 р. – (From sea to shining sea).

Miller A.
Colorado [Текст] / Miller A. – USA : Children`s Press, 2002. – 80 р. – (From sea to shining sea).

!),

Hanson- Harding A.
Texas [Текст] / Hanson- Harding A. – USA : Children`s Press, 2001. – 80 р. – (From sea to shining sea).

Залишити коментар

Залишити коментар